Barn är en känsla

av • januari 7, 2014 • Paolas BloggKommentarer (0)841

Att ha barn och vad man kan känna för sina barn är något man bara förstår om man har egna tror jag..

Fram tills nu har det varit jag och Viggo mot världen. Jag har skyddat honom med mitt liv. Stubinen är längre, tålamodet större och känslan när någon är dum mot mitt barn går inte att beskriva. Det gör ont ända in i märgen!
Jag antar att det är såhär det är att vara förälder och jag var lite rädd att dem känslorna inte skulle kännas lika mycket för bästa barn och vet flera som haft svårt att knyta an till sitt nyfödda lilla liv.
Men jag känner redan att den här lilla varelsen som nu bott hos oss i tre veckor, henne kommer jag skydda med mitt liv. Trots vakna nätter så är tålamodet mils långt och ett minileende från denna lilla kan smälta is!
Och att se Viggo klappa sin syster på kinden suddar ut alla bekymmer i världen då mår jag som bäst!

Kommentatorsfältet är avstängt