Detta gör mig tokig!

av • maj 18, 2014 • Paolas BloggKommentarer (1)1697

Det måste ju vara av en anledning som flera affärer infört familjeparkeringar. Alltså precis som handikapplatser finns det en bild på marken med en barnfamilj. Alltså parkering för personer med barn. Visst du behöver ingen lapp i rutan som bevisar saken utan det är ditt eget samvete som avgör. Något som i stort sett de flesta verkar sakna och det gör mig tokig! Gamla gubbar fina damer företagsbilar. Ja, istort sett alla som inte har där att göra ställer sig där med gott samvete? 

Jag behöver inte tvunget en sådan här parkering, jag ställer mig där det är ledigt.  Men att dessa fylls av lata pensionärer eller kärringar som tror de är bättre än andra det är inte ok! 
Sist jag handlade hann jag se fem bilar parkera på dessa utan ungar i bilen, utan så mycket som en barnbilstol eller ens en hundvalp som kunde agera bebis! 
Jag kanske är en gnällkärring i detta fallet men innan jag fick barn skulle jag aldrig någonsin få för mig att ställa mig på dessa platser, precis som jag inte skulle ställa mig på en handikapplats! 
Klart slut! 

One Response to Detta gör mig tokig!

  1. Lotta skriver:

    Jag förstår din irritation och jag erkänner! Vissa dagar ställer jag mig på den sortens ruta. Men det är enbart de dagar jag måste kunna öppna bildörren helt för att komma ut. Och inte hittar en ruta med ledigt bredvid. Och inte många mil från affären.

    Det är fel att ta familjerutan men jag känner att jag hellre tar det dåliga samvetet än att jag pajar dörren på bilen bredvid. Då hade jag haft ännu värre samvete och mindre i plånboken.