Enrummare i soffan

av • december 18, 2013 • Paolas BloggKommentarer (0)823

De där julstöket får nog vara i år. Tiden räcker inte riktigt till.. Vi har numera flyttat in på soffan känns det som. Vi äter sover och byter blöjor här. Så fort hon somnar och jag smyger iväg för att plocka lite så vaknar hon!

Vagnen är i alla fall testad och den verkar hon tycka är helt ok!
Att det var såhär.. Att tiden bara rann iväg har jag totalt glömt sedan sist!
Förra gången gjorde jag det här jobbet helt själv och hur jag fick ihop det då vet jag faktiskt inte. 
Nu är vi två och får ändå inte riktigt ihop det!
Får lite panik av att se alla grejer som ligger framme. Sambon tycker inte sånt är lika viktigt och störs inte av alla prylar som ligger överallt, jag hoppas verkligen att jag hinner få undan innan jul!
Annars är livet som tvåbarnsmamma helt underbart. Och lilltjejen Ebba har fått världens bästa storebror! 

Kommentatorsfältet är avstängt