Familjemys och ersättning

av • januari 11, 2014 • Paolas BloggKommentarer (0)862

Det var längesedan jag längtade såhär mycket till helg som den här.  De veckorna sambon jobbar kväll ger mig ångest och magont! Att få ha hela min lilla familj hemma är det bästa. Och att få fredagsmysa tillsammans är veckans höjdpunkt!

Bebis fortsätter att vakna femton gånger varje natt och i dag fick jag rådet av barnmorskan att testa ge henne dubbel dos mot vad jag testat tidigare med ersättning på kvällen.
Många tittar snett när jag pratar om ersättning och på bb och Bvc pratar de om hur mycket mjölk jag har och vad bra det är. Men min magkänsla säger ändå att hon inte blir riktigt mätt. Det är inte normalt att vilja äta tre gånger i timmen. Och det funkar ju dessutom bara när man är hemma. 
Ikväll testar vi helt enkelt med dubbel dos.
Trots regn hela dagen har vi varit i Kristianstad en runda. Unnade mig gynnings sjal och åt lunch på naturum. 
Mys trots allt regn! 

Kommentatorsfältet är avstängt