Helt matt…

av • januari 8, 2014 • Paolas BloggKommentarer (0)854

Kan det vara så att jag förträngt hur det var förra gången? Gick jag och bar två timmar för att Viggo skulle somna? Ville han äta en gång i timmen?

Lät han som en rytande gammal tant om nätterna? Jag tror inte det.. Eller har jag förträngt detta?
Igår kväll var första kvällen utan sambo. Jag skulle alltså lägga 7-åring bebis och kissa hund. 
Började halvåtta och läsa för Viggo. Det gick bra. Han fick dock hålla boken och jag läste. I vanliga fall brukar jag sedan ligga kvar tills han somnat men det tyckte inte bebis. Så det var bara att börja traska runt. Viggo blir ledsen för han inte kan somna. Bebis är ledsen för hon vill inte sova. Hund tittar på mig och vill ut. Två och en halvtimme senare sover alla och jag stupar i säng! 
Får sova i två timmar i streck! Joho!
Klarar jag det här så klarar jag allt!

Kommentatorsfältet är avstängt