Hon skrämmer vettet ur mig!

av • mars 6, 2014 • Paolas BloggKommentarer (0)906

Igår natt sov lillan 7 timmar i streck i natt vaknar jag klockan tolv av att hon inte får luft! Jag lyfter upp henne och får liv i henne hon får lite mat och somnar om. men jag är klarvaken och lyssnar resten av natten på hennes så andetag. Man kan verkligen inte säga att man börjar få några rutiner på de där nätterna..

Visst lär vi känna varandra mer och mer och även om hon tröttar ut en så man knappt kan stå och gå ibland så är hon finaste bebisen i världen just nu.
Ja, idag har verkligen varit en sådan dag där orken är slut. Hade lovat stora killen en tur till andys men min bror måste ha hört mina tankar och undrade om han skulle ta Viggo med sig till leklandet! 
Så nu är de där och leker av sig och vi här hemma har gått en promenad i vårsolen, tvättat och försökt få lite ordning i tvättstugan. 
Efter tre veckors renovering är tvättstugan äntligen så gott som klar.. Nu är plötsligt den fula tvättstugan från 78 det finaste rummet i huset! Tur att det är där jag spenderar en hel del tid! Haha! 

Kommentatorsfältet är avstängt