Ikea är farligt!!

av • juni 26, 2014 • Paolas BloggKommentarer (0)892

Jag skulle köpa galgar och det blev två fulla kassar! Varför blir det alltid så när man åker till Ikea?!

Det är helt galet, på något sätt hittar man tusen saker man verkligen behöver. 
Så det blev nya handdukar, lakan, ny badrumsmatta, tyg till ny gardin i viggos rum, förvaringslådor och lite annat smått och gott. Lilltjejen skötte sig som vanligt, somnade efter en stund i babybjörnen. 
Men fy vad hon avskyr att åka bil. Gnyr och gnäller. Ogillar verkligen att sitta fastspänd och tycker ingenting är roligt..
Sånger, leksaker, mat. I bilen funkar inget.
Jag hoppas verkligen det blir ändring!
Igår kväll va första gången jag åkte iväg utan lilltjejen. Fem timmar utan henne och jag satt som på nålar redo att åka hem om det skulle vara något. Minns inte att jag nojjade såhär förra gången jag hade en bebis. 
Trots att jag hade en trevlig kväll med kolleger så längtade jag hem. 
Jag måste verkligen försöka koppla av när jag är iväg, hur ska det annars gå när jag börjar jobba fredagar om sex veckor!?!

Kommentatorsfältet är avstängt