Jes det gick bra!

av • januari 21, 2014 • Paolas BloggKommentarer (0)861

Ja igår var vi alla lite nervösa för idag, men helt i onödan visade det sig! 

Pappa och lilla skötte sig och allt gick bra. Åkte hem och ammade på rasterna när jag var med stora killen i skolan. Det är tur man har nära till skolan och lätt hann fram och tillbaka. 
Märker dock att en jobbig natt på en dag i skolan sätter sina spår.
Om nu ögon kan gå i kors så gör mina det idag! 
Jag är verkligen helt slut. En tur till affären är vad jag orkat med innan så detta var ett kraftprov,
Fick kompisbesök ikväll, skönt med lite vuxenkontakt utanför familjen. Har nog blivit lite att kompisarna fått stå till sidan dessa veckorna. bebis tar mycket kraft men snart hoppas jag att vi landat helt, fått rutiner och slipper oroa oss för rs. Då är jag mitt vanliga jag igen! 

Kommentatorsfältet är avstängt