Magsmärtor..

av • december 10, 2013 • Paolas BloggKommentarer (0)823

Gick hela dagen på jobbet igår halvt böjd framåt. Hade så otroligt ont i sidan av magen och tänkte att det var lika bra att kolla upp det. Så ringde sjukhuset och fick en tid.

Bebis mådde bra men jag hade så ont att tårarna emellanåt pressade sig fram av sig själva. 
Du kan i alla fall skratta sa en sköterska när jag likt en valross skulle sätta mig upp. Ja, jo det kan jag ju. Men mest för att jag tänkte hur man verkligen känner sig som en orörlig gammal tant när man måste använda det där handtaget som hänger ovanför sängen för att ens kunna röra sig en millimeter. Det är klart jag börjar skratta!
Jag ser ju bilden framför mig och inser det komiska!
Läkaren vill i alla fall inte skicka hem mig. Och jag får eget rum där jag helt plötsligt är nerbäddad. Njursten? Propp i benet?
Urinvägsinflammation kunde i alla fall konstateras. Att man kunde ha så ont av det hade jag ingen aning om..
Och jag hoppas verkligen att det bara är det.. För jag har faktiskt inte tid att ligga på sjukhus. Viggo skulle komma hem från bandyn, hunden satt i bilen, ingen har julstädat pyntat eller plockat ur disken. Jag måste hem!
Dessutom ska jag ju lära upp min ersättare på jobbet.
Men allt löste sig eftersom jag har världens bästa familj! 
Okej jag har inte hunnit städa eller fixa där hemma men det får vi ta en annan dag helt enkelt! 
Ska försöka vila bort det onda. Att sjukhussängar inte är vidare sköna är bara att konstatera och jag hoppas bebis vill åka hem lika snabbt som jag när hon väl tittat ut! 

Kommentatorsfältet är avstängt