Mitt första inlägg!

av • november 15, 2013 • Paolas BloggKommentarer (3)1884

Hej!

Ja, då är man invigd i bloggvärlden!
Och vi får väl se om jag löser det här. Det jag vet är i alla fall att jag älskar att skriva, jag uttrycker mig hellre i text. Ord är något jag brinner för och när jag nu snart går på mammaledigt från mitt jobb som journalist måste jag ju på något sätt fortsätta skriva och varför inte då en blogg?
Utan ord får jag abstinens och det vill vi ju undvika tänker jag!

Så den som är nyfiken på mig, mitt liv, mammavärlden och familjen får gärna titta in här lite då och då.

Om drygt tre veckor går jag på mammaledigt och om cirka en månad kommer jag att få tillbaka min vanliga kropp, kommer jag sluta svettas, sluta bli anfådd bara jag går på toaletten och sluta gnälla för att högerbenet inte följer med mig alltid.. Ja med andra ord kommer bebis då och dagen efter är väl de här 9 månaderna bara ett minne blott eller? 

3 Responses to Mitt första inlägg!

  1. Victor skriver:

    Det ska bli roligt att följa dig Paola.

  2. hemlig beundrare skriver:

    gud va roligt att du börjat blogga! Äntligen 🙂

  3. Helén skriver:

    Kul med blogg. Har med en men är dålig på att använda den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *