Tiden går så fort!

av • mars 1, 2014 • Paolas BloggKommentarer (0)933

Jag hänger inte med! Veckorna går så otroligt fort. Jag har inte ens hunnit landa i att jag numera är tvåbarnsmamma att den här lilla bebisen är min. Hon är redan 2,5 månad, vilket innebär att jag varit hemma lika länge!  Jag ska snart börja jobba igen, utan att ha hunnit landa eller njuta av att gå hemma! 

Jag hinner helt enkelt inte med! 
Det är svårt att beskriva när man inte själv är där. Men man bor verkligen i den där lilla bubblan alla pratar om. Idag är det den 1 mars, vintern är slut, bebisen jollrar och ler med hela ansiktet, innan jag  hinner säga sommar både sitter och kryper hon förmodligen.. Och kvar står jag och fattar ingenting.
Hur gör jag för att stoppa tiden, njuta av här och nu med min lilla familj. 
Tiden går alldeles för fort och helgerna ska vi inte prata om! 
Idag tänker vi ta dagen som den kommer, lukta bebis i nacken och längta efter storebroren som är hos sin pappa. På söndag är familjen hel igen och hade jag kunnat hade jag stoppat tiden där. Att se honom mysa med lillasyster kan smälta vilket hjärta som helst!
Trevlig helg på er!

Kommentatorsfältet är avstängt