Var fasen tar tiden vägen?

av • januari 1, 2014 • Paolas BloggKommentarer (0)848

Att ha en bebis tar tid. Känns som jag inte hinner med något annat och jag får lite panik när jag ser stöket jag inte hinner plocka undan. Eller lite panik.. Jag mår faktiskt dåligt när jag ser röran som helt plötsligt bara finns där. 

Och så åkte lillkillen på kräksjuka igår natt, tvätta och sanera halva natten, vaken bebis och så blev det nyår på det.
Det är verkligen tur att man har världens bästa föräldrar. Vad jag skulle gjort utan dem vet jag inte! De finns alltid där och tack vare dem fick vi en mysig nyårsafton trots sjukt barn och liten bebis. 
Dem stöttar när man behöver stöttas och lyfter upp en när man är på väg att falla.
Dem är värda allt guld i världen och bättre mormor och morfar finns inte heller!
Och nu väntar ett nytt år, mitt nyårslöfte innefattar såklart att gå ner mina kilo men  också att njuta av livet både med min familj och själv! För det är jag värd
Gott nytt år 2014 !!!

Kommentatorsfältet är avstängt