Om radion

Lokalt och Globalt!

Sedan starten för knappt ett år sedan har vi redan över 11.000 som dagligen följer oss via hemsidan, appen, Twitter, Instagram och Facebook. Mer lokalt och globalt kan det inte bli;)

Vi sänder dygnet runt och använder oss av den senaste tekniken, streaming. Vi hörs på webben, www.radiokristianstad.nu eller i din mobiltelefon via APP Radiokristianstad.

Radiokristianstad.nu ÄR unik!

Som enda media i Kristianstad sänder vi 24 timmar lokalt. Vi intervjuar kända som okända lokala människor. Vi hälsar på hos din bagare, bilförsäljare, frisör, mässor, idrottsevenemang m.m.

Vi är överallt!

Vi hörs och syns överallt – varje vecka marknadsförs Radiokristianstad.nu i Lokaltidningen Kristianstad, Facebook, Instagram och Twitter.
Öka din försäljning – Anlita oss – Du är inte ensam!

Gör som MediaMarkt, Husvagnsreserven, KöttEssen, Bilcentrum, Östra Skånes Bilvaruhus, Yllan, Kristianstads Kommun, Galleria Boulevard samt många många andra stora som små aktörer – syns och hörs med oss!

Vi är flexibla!

Vi är otroligt flexibla – tveka inte om du har en egen idé på hur du vill synas och höras! Låt oss komma ut till dig vid ett speciellt tillfälle – det kan vara ett jubileum, utförsäljning, premiär, event/marknad, mässa eller liknande händelser.

Kommentatorsfältet är avstängt