Plötsligt bara händer det!

av • februari 24, 2014 • Paolas BloggKommentarer (0)815

Och så hände det! Visst, jag ska inte ropa hej! Men tre nätter i rad har lilltjejen sovit i ett streck mellan åtta och två! Sex timmar i ett pass. Där efter är det fortfarande lite hackigt men halloj! Hon är tio veckor gammal! Fortsätter det såhär är jag nöjd! Och en gång av femton tog hon flaskan utan problem denna helgen.. Nu vägrar hon igen men jag är envis och ger mig inte ännu.

Skam den som ger sig tror jag det heter?!
Att solen skiner och lyser rakt in på allt hundhår är inte så trevligt men väntar vi på en sambo som lovat att dammsuga så är håret snart ett problem mindre även det och jag hoppas verkligen vi hinner ta en promenad i solen! För om det är något som ger en ny energi så är det blå himmel! 
Sportlovet är slut och vardagen är tillbaka  , stress på morgnarna igen jobbigt men skönt på samma gång! Och som tur är går ju veckorna snabbt! Kalas och bankmöte, lunch och promenader står på veckoschemat!

Kommentatorsfältet är avstängt