Våra tjänster

Nedan finner ni ett utbud av de tjänster vi tillhandahåller.

Marknadsföring
Genom vår Facebook-sida med 16.000+ följare bestående av en bred demografi av personer i Sverige och svenskar i utlandet, har vi en enorm möjlighet att verkligen nå ut, och därför är detta plattformen vi står på i mycket av vad vi gör. Allt ifrån videoproduktioner, tävlingar till att företag sponsrar programsegment, marknadsförs ut till dessa tusentals engagerade följare.

Google StreetView for Businesses
Google’s StreetView for Businesses har snabbt växt till att bli det nya digitala visitkortet. Vi är betrodda av världens största sökmotor att utföra panoramafotograferingarna som tar verksamheter ut till världens kunder.

Vi har flertalet paket för att kunna möta behovet av allt ifrån små till stora lokaler, men kan även erbjuda en skräddarsydd offert just för dina lokaler.

StreetViewBiz_Uppdaterad


VIDEO

Våra videoproduktioner har sett över 350.000 gånger och gett våra klienter en exponering svår att matcha. Med erfarenhet kan vi erbjuda en bredd av produktioner. Här är några typer av de videoproduktioner vi erbjuder, men vi är alltid öppna för nya projekt!

Profilfilm

Perfekt för att skapa medvetenhet kring ert företag och/eller er(a) varumärken och hålla er relevanta på en snabbt föränderlig marknad.
Produktfilm

En bild säger mycket, men ibland önskar man säga mer. Då är en produktfilm det perfekta valet för att på kort tid visa upp er produkt ur dess bästa ljus.

Livesändning (Periscope)
Streaming är framtiden – i samtiden. Med en livesändning når ni ut direkt när det händer, och får även en chans att interigera med kunder och potentialla kunder i realtid.

FOTO
Med ett decenniums erfarenhet av fotografering och bildbehandling har våra fotografer ett öga för hantverket. Här kan vi erbjuda en bredd av tjänster, både för personer, av varor och vid händelser. Nedan är ett urval av våra mest anlitade foto-tjänster:
Profilfoto
Poträtt (Personalfoto)
Eventfoto
Produktfoto

Kommentatorsfältet är avstängt